Directores/as
Ollo de vidrio

A Coruña, 1980.

Licenciada en Ciencias Políticas na especialidade Relacións Internacionais na USC no ano 2003 cun Erasmus en París (Institut d'études politiques) no 2002.

No ano 2004 reliza un DEA chamado Temps et Territoires na Académie de Nantes.

No 2005 entra en Comunicación Audiovisual na USC facendo un intercambio na ENAP ( Escuela Nacional de Artes Plásticas, UNAM, México D.F).

 

Cinema de Arte

Cinema de guerrilla

Entrevistas Literarias

Entrevistas Musicais

Ficha en AELG

 

Filmografía

Videopoemas:

Cuestión (2007)
Area (2012)
Lenzos (2013)
Solpor (2013)
México (2013)
Vento (2013)
Flashes (2013)
Corazón (2014)
Primavera (2014)

Ponte en contacto
con Ronsel Pan