Directores/as
Ollo de vidrio

Jaione Camborda

Tras rematar os seus estudos en FAMU (Praga) e en HFF (Múnic), trasládase a Galicia onde desenvolve un recoñecido traballo como directora.

Coa súa opera prima “ Arima” ademais de participar no SIFF gaña o Premio á Mellor Dirección (Nuevas Olas) no SEFF e á Mellor Película (Escáner) do festival Márgenes.

Tamén foi seleccionada para participar no TIFF Filmmaker Lab, na Incubadora – The Screen e en Ikusmira Berriak do SIFF.

Filmografía

– O Corno do Centeo (2022 / longametraxe en desarrollo)
– Videogramas (2021 / curtametraxe)
– Visión Inéditas (2021) /curtametraxe)
– Arima (2019 / longametraxe de ficción)
– Punto de Vista (2018/ cabecera festival)
-Rapa das Bestas (2017/curtametraxe)
-Proba de Axilidade (2015 / curtametraxe)
-Nimbos (2015 / curtametraxe)
-Lilit (2015 / curtametraxe)

Ponte en contacto
con Jaione Camborda