Directores/as
Ollo de vidrio
Volve atrás

Iago Seoane Rodríguez

Iago Seoane Rodríguez

Iago Seoane (Vigo,1991) comezou no mundo audiovisual realizando vídeos para artistas e asociacións locais, mentras cursaba o Grao de Comunicación Audiovisual (2009-13) na Universidade de Santiago de Compostela.

Continuou a súa formación no Mestrado en Estudos de Cine e Audiovisual Contemporáneos (2013-14) na Universidade Pompeu Fabra, investigando o Novo Cinema Galego.

Despois de cursar o Mestrado de Formación para Profesorado (2015-2016) na Universidade de Vigo e realizar prácticas en Derry (Irlanda del Norte), traballa en Lisboa para o realizador portugués Miguel Gonçalves Mendes en varios proxectos.

No ano 2018 volta a Vigo e funda a produtora Nas Beiras coa que realiza varios documentais de carácter etnográfico : Monserrat en Ávila (2022), A viaxe de Ebrima (2021), Cereixa Ceibe (2021), Nos Quedamos (2020), Paisajes de Trashumancia (2020), Adegas da Memoria (2019), Como desaparecer (2018).

Filmografía

-Montserrat en Ávila (2022)

-Cereixa ceibe (2021)

-A viaxe de Ebrima (2021)

-Paisajes de trashumancia (2020)

-Nos quedamos (2020)

-Adegas da memoria (2019)

-Como desaparecer (2018)

 

Ponte en contacto
con Iago Seoane Rodríguez