Directores/as
Ollo de vidrio

Alejandro Rodríguez

Nacín en 1995 en Tomiño, Galicia.

Estou residindo en Madrid, onde estudo un Máster en Dirección de Cine na Escola TAI, tras rematar o Grao en CAV na UVigo.

En 2016 dirixo a miña primeira curtametraxe, Fume. Tamén traballo como editor e no departamento de cámara doutras películas, pero céntrome principalmente no meu traballo como director.

Actualmente traballo na preprodución da miña seguinte curtametraxe Nido (2021)

Filmografía

Ver perfil en IMDB

2020 · O día que soltei o aire, curtametraxe

2019 · Fuego contra Papel, videoclip

2019 · Trala Porta, curtametraxe

2018 · Vía Láctea, curtametraxe / Lonxe, curtametraxe

2016 · Fume, curtametraxe

Ponte en contacto
con Alejandro Rodríguez