Directores/as
Ollo de vidrio

Alejandro Rodríguez

Graduado en Comunicación Audiovisual pola Universidade de Vigo e próximo a realizar nos vindeiros meses o Máster en Dirección de Cine e Series pola escola TAI Arts en Madrid.

Comeza como director en 2016 coa curtametraxe Fume (premio a mellor director nos premios universitarios Showing Film Awards) e ata agora dirixe outras curtametraxes e videoclips, destacando a súa última curta O día que soltei o aire (2020), actualmente en proceso de distribución.

A súa experiencia céntrase tamén no departamento de cámara e como montador, coma no caso da longametraxe Ursúas de Roi Fernández, entre outros proxectos.

Filmografía

Ver perfil en IMDB

2020 · O día que soltei o aire, curtametraxe

2019 · Fuego contra Papel, videoclip

2019 · Trala Porta, curtametraxe

2018 · Vía Láctea, curtametraxe

2018 · Lonxe, curtametraxe

2016 · Fume, curtametraxe

Ponte en contacto
con Alejandro Rodríguez