dani_de_la_torre

Dani de la Torre

Bio
Filmografia
Bio

Director e Guionista de Cine, TV e Publicidade.

Os meus traballos acadaron importantes galardóns nacionais e internacionais.

A Miniserie “Mar libre” foi a película española máis vista en canles autonómicas en España en 2010 e acadou galardóns en Houston, Chicago,Galicia, Braga ou Marbella.

As miñas curtas acadaron numerosos premios e recoñecementos nos Festivais de curtas máis importantes, entre eles fun finalista o Goya a mellor curta de ficción en 2010.

En Publicidade o spot “Santiago é grande” foi galardonado coma o mellor video turístico do mundo en Florianápolis ( Brasil) e no Art Tour en Barcelos.

Filmografia

-“EL DESCONOCIDO” 2015. LONGAMETRAXE

-“MAR LIBRE ”(TALKING WITH THE WIND). MINISERIE TV.2010.

-”X NADA” (2008) CURTAMETRAXE.
-“BUENOS DÍAS” (2005).CURTAMETRAXE.
-“LOBOS”.(2004). CURTAMETRAXE.
-“MINAS”.(2003). CURTAMETRAXE.

-DIRECTOR e COGUIONISTA XI GALA PREMIOS MESTRE MATEO, TVG 2013.
-DIRECTOR CREATIVO e REALIZADOR DE AUTOPROMOCIÓNS NA TVG 2008-13.
-DIRECTOR DA CAMPAÑA INTERNACIONAL DE TURISMO “SANTIAGO É GRANDE” 2008.
-DIRECTOR DA CAMPAÑA “VOLVE O FÚTBOL, EN GALEGO” PARA TELEVISIÓN DE GALICIA. 2007.
-DIRECTOR DA CAMPAÑA INTERNACIONAL DA SANTIAGO FILM COMISSION 2006
-REALIZADOR DOS SPOTS NA CAMPAÑA DE PRESENTACIÓN DA NOVA PROGRAMACIÓN DA TELEVISIÓN DE GALICIA. 2006
-DIRECTOR DO SPOT NA CAMPAÑA DE LANZAMENTO DA NOVA PROGRAMACIÓN DA RADIO GALEGA 2006.
-DIRECTOR DO SPOT NA CAMPAÑA DE NADAL 2005 DA TELEVISIÓN DE GALICIA.

Compartir