Oliconh

Olih Conde (Oliconh)

Bio
Filmografia
Bio

Redondela 1990

Filmografia

CURTAMETRAXES:

  • BLANK (2012 xunto a Nell Bóveda)
  • CALADA (2013 xunto a Merce Marcos)

VIDEOCLIPS:

  • LA CIUDAD (2013)
  • RATAS DE CIUDAD (2014)
  • A PESCADA (2014 Sonárbore)
  • TODO ME FALA DE TI (2015 Sonárbore)
  • VEN COMIGO (2016 Sonárbore / DVD Aire de María Fumaça)
  • A HORTA DE BALBINA (2016 Sonárbore / DVD Aire de María Fumaça)
  • APERTANDO (2016 Sonárbore / DVD Aire de María Fumaça)
  • O MEU BARCO (2016 Sonárbore / DVD Aire de María Fumaça)
  • OS SENTIDIÑOS (2016 Sonárbore / DVD Aire de María Fumaça)
  • AIRE “Como se fixo” (2016 Sonárbore / DVD Aire de María Fumaça)
Compartir